HÍVJ MINKET :

+36 70 770 7232

ÍRJ NEKÜNK :

iroda@orvos-kozmetika.hu

CÍMÜNK :

Kiskunmajsa, Széchenyi u. 10.

Kik vagyunk és milyen gépeink vannak?

Vörös Tünde

Az ITS Group a világ egyik legmagasabb minőségű orvos-kozmetológiai gépeket gyártó cége. Alapítója, Dr. Claudio Bellina, aki az esztétikai orvoslás területén szerzett nevet magának, mint fizikus-mérnök, 2012-ben döntött úgy két kollégájával, hogy saját márkát alapít. Így jött létre az ITS Group. Azóta elképesztő pályát futottak be, ma már a cég mérnökökkel, technikusokkal, orvosokkal, kutató fizikusokkal, minőségbiztosítási rendszerrel és kereskedelmi hálózattal növekedett. Közvetlen értékesítési hálózattal rendelkeznek egész Olaszországban, 25 országban külföldi forgalmazókkal, valamint más országokban ügynökök képviselik a céget. Ausztrália kivételével az összes kontinensen jelen vannak.

Mi az az orvos-kozmetológia?

Az orvostudomány és a kozmetika területe egyre jobban közelít egymáshoz, és vannak olyan kozmetikai eljárások, amihez ugyan nem kell orvosi diploma, viszont hasonló eredményeket lehet elérni non-invazív eljárásokkal, mint a plasztikai sebészettel. Manapság sok olyan gép- és technológiai fejlesztés történik, amik a non-invazív beavatkozásokat részesítik előnyben a zsíreltávolítás, a bőrfeszesség és az öregedésgátlás területén. Ezek azok a területek, amikre fokozódó igény keletkezik társadalmunkban. Amíg a nyugati orvostudomány elsősorban az invazív beavatkozásokat preferálja, azaz a sebészi beavatkozásokat, addig gyakorlatilag ugyanolyan jó, sőt esetenként még jobb eredményt el lehet érni ezekkel a fejlett technológiákkal az orvos-kozmetológia területén. Arról nem is beszélve, hogy a non-invazív beavatkozások fenntarthatósága sokkal jobb, mint az orvosi beavatkozásoké.

„Vannak olyan kozmetikai eljárások, amihez ugyan nem kell orvosi diploma, viszont hasonló eredményeket lehet elérni non-invazív eljárásokkal, mint a plasztikai sebészettel.”

Milyen megoldásaink vannak?

Az alábbi területen forgalmazunk gépeket garanciával:

  • Zsírfagyasztás, zsíreltávolítás (2 gép)
  • Öregedésgátlás (2 gép)
  • Lézeres szőrtelenítés (1 gép)
  • Narancsbőr kezelés (1 gép)

Ebben a bejegyzésben 2 gépet ajánlok a figyelmébe, amit ha valaki kipróbál, azonnal fogja látni a hatékonyságát: az egyik a Yeti cryolipolízis készülék, a másik a Stardust Med mobil lézeres szőrtelenítő gép.

Yeti, a valaha volt leghatékonyabb Cryolipolízis (zsírfagyasztó) készülék

A Yeti Cryolipolízis készülék egy rendkívüli eszköz a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek csökkentésében és a PEFS (ödéma-fibrotikus pannikulopátia, azaz narancsbőr) nem-invazív módszerekkel történő kezelésében. Biztonságos és hatékony, melyet tanúsítványok is bizonyítanak. A Yeti Cryolipolízis készülékkel a zsírsejtek 20-30%-ot meghaladó térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

A Yeti Cryolipolízis készülék a kontrollált hideg infúzió elvét követi a zsírszövetek eltávolításakor, hatékonyságát az is mutatja, hogy olyan eredményeket hoz, melyek az idő múlásával is állandóak. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, azzal az előnnyel, hogy ez nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a páciens számára.

A Yeti készülék legkisebb alkotórészeit is gondos odafigyeléssel fejlesztették ki azért, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, míg kívülről egy összetéveszthetetlen Made in Italy designt kapott, amely már az első pillantásra feltűnik.

A valaha volt legjobb teljesítményű jeladó

Az új Yeti Cryolipolízis kezelőfejek még hatékonyabbak és eredményesebbek a hűtésben, köszönhetően a forradalmian új belső mechanikának, amely növeli teljesítményüket.
A kezelőfej fő eleme nem korrodáló anyagból (alumínium, magnézium, mangán és szilícium ötvözete) készül, amely növeli a kezelőfej hosszú élettartamát, elkerülve annak progresszív korrózióját, a kezelés során használt fagyásgátló folyadékkal történő érintkezés során.

A Yeti gép eléri a még soha nem látott teljesítményt, könnyedséget és praktikusságot.

Stardust Med, a végleges, állandó és tartós szőrtelenítésért

Az esztétikai orvoslással foglalkozó szakemberek egyik kedvence a Stardust Med, az ITS Group új 3 hullámhosszas Dióda lézerét, ami most még erősebb, biztosabb és hatékonyabb. Amikor felkértek minket, hogy tervezzünk egy ilyen lézert, mi elfogadtuk a megkeresést. Sőt még tovább mentünk.

Egy összetéveszthetetlenül Made in Italy design-nal ellátott gépbe zártuk a leginnovatívabb technológiát, amely végül a legerősebb lézersugarat kibocsájtó diódát eredményezte, innovatív dupla hűtési rendszerrel, réz és arany makrocsatornákkal.

A Stardust Med-del a szőreltávolító kezelések soha nem látott eredményeket értek el. Egyesítettük egyetlen diódakészletben a 808 nm lézerteljesítményt, az Alexandrit 755 nm teljesítményét és az Nd: Yag 1064 nm hatékonyságát. Ily módon egy még teljesebb szőrtelenítésre képes, korábban nem látott eredményekkel.

Az ilyen összetett gépek – amely direkt hatással van a testre – tökéletesen megtervezettnek kell, hogy legyenek és folyamatos innovációkkal. Mi megcsináltuk és ezt folytatni is fogjuk a munkánkat.

Hogyan működik az ITS Group Stardust Med gépe

Az új Stardust Med-del kihasználjuk a Szelektív Akkumulációs Fototermolízis elvét, amelynek köszönhetően a lézernyaláb energiája, kifejezetten csak azokat a részeit érinti a szövetnek, amelyet arra használnak, hogy a fény eltérő abszorpciót érjen el különböző hullámhosszon, figyelembe véve a bőr hőrelaxációs idejét (TRT).

A cél pontos elérésére, csak a legfejlettebb gépek képesek, amik a megfelelő mennyiségű energiát terjesztik, a megfelelő időtartamig. Ilyen módon a lézernyalábot kizárólagosan a hajhagyma nyeli el, és a hő felhalmozódása folytán károsodik, veszélyeztetve a csírázó papillával folytatott enzimatikus cserét és ezáltal a haj életciklusát.

Gyors használat, amely hatékony és tartós. Az új Stardust Meg Lézer garantálja rövid időn belül a hajhagymák 90%-os ritkulását.

Iratkozzon fel Ön is a legnagyobb kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Bejelentkezés, érdeklődés

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozz fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!