HÍVJ MINKET :

+36 70 770 7232

ÍRJ NEKÜNK :

iroda@orvos-kozmetika.hu

CÍMÜNK :

Kiskunmajsa, Széchenyi u. 10.

OSMOLIPO

A kavitációtól a fordított ultrahangos ozmózisig a lokalizált zsírlerakódások csökkentése érdekében

A lokalizált zsírlerakódások csökkentése érdekében

A hagyományos kavitáció fordított ultrahangos ozmózissá fejlődött, amely ma a leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológia mind a hipertrófiás, mind a hiperplasztikus zsírgyülemek kezelésére, mely tudományos laboratóriumunk folyamatos kutatási és fejlesztési munkájának eredménye.

Az Osmolipo a magánvállalkozás és az egyetemi laboratóriumok közös kutatásának eredménye a nem-invazív esztétikai gyógyászati technológiák területén, amely nagyszerű eredményeket hozott: a zsírszövetek csökkentésének eddigi leghatékonyabb és technológiailag legfejlettebb megoldása, amely az orvoskozmetika számára elérhető.

Nézd meg a kezelésről készített bemutató videót:

Hogyan működik az ITS Group Osmolipo gépe

Minden a zsírfelhalmozódással kezdődik, a test azon területein, ahol a zsírszövetek nagyobb mennyiségben jelen vannak, alacsonyabb a lipolitikus aktivitás, amely a nemi hormonoknak és a túlzott táplálékbevitelnek is kedvez.

Ezek elkerülése hagyományos módszerekkel haszontalan: kizárólag a normális anyagcserével rendelkező területeken lesz zsírveszteség (általában arc, mell és felsőtest), azok a területek, ahol a tényleges zsírlerakódás van nem fognak változni, még inkább kihangsúlyozva így test diszharmóniáját. Csak a fordított ultrahangos ozmózissal csökkenthetjük jelentősen a hagyományos lipolitikus módszereknek – diéta, fizikai aktivitás, hagyományos kezelések – ellenálló területek zsírszöveteit.

Az Osmolipo kihasználja az ultrahang mikromechanikai hatásait, olyan erőteret indukálva az adipocitákon, amelyek fokozatosan növelik membránjuk permeabilitását, egészen addig a pontig, ahol a fordított ozmózis hatása kiváltódik, veszélyeztetve az adipocitát, elérve így a triglicerid folyadék távozását.

További információk a kezelésről

Kezelés előtt érdemes átolvasnod az itt közölt információkat, hogy több ismereted legyen a kezelés menetéről és hatásairól.

KAPCSOLAT

Használd Te is a legfejlettebb technológiát

Küldd el az adataidat az űrlap segítségével, és munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül felkeres a megadott elérhetőségek egyikén.

KAPCSOLAT

Használd Te is a legfejlettebb technológiát

Hívj fel minket vagy írj nekünk e-mailt, ha kérésed van.

0 ezer+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0
SZABADALOM
0 +
KOZMETIKAI PARTNER
0 +
ORVOS SZAKÉRTŐ
VÉLEMÉNYEK

Elégedett ügyfeleink mondták

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

HÍRLEVÉL KEDVEZMÉNYEKKEL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legújabb kedvezményeket!

HELYSZÍNEK

Hol találsz meg minket?

ITS Group bemutatószalon

iratkozz fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!