HÍVJ MINKET :

+36 70 770 7232

ÍRJ NEKÜNK :

iroda@orvos-kozmetika.hu

CÍMÜNK :

Kiskunmajsa, Széchenyi u. 10.

RINOVA PLUS FRAX

Monopoláris, bipoláris és frakcionált rádiófrekvencia
az arc és a bőr öregedésének csökkentéséért

Az arc és a bőr öregedésének csökkentéséért

Felejtsd el azokat a rádiófrekvenciás készülékeket, amikkel eddig találkoztál: mostantól a rendelkezésedre áll a Rinova Plus Frax, a valaha volt leghatékonyabb és legnagyobb teljesítményű monopoláris, bipoláris és frakcionált rádiófrekvencia.

A munkánk alapjául szolgáló ötlet mindig is ugyanaz volt: a nem-invazív esztétikai kezelésekhez olyan technológiát létrehozni, amely hatékony és funkcionális, biztosítva így a tartós és rendkívül magas szintű eredményeket: a Rinova Plus Frax tökéletesen megvalósítja ezt az elképzelésünket.

A Rinova Plus Frax rádiófrekvenciája a legfejlettebb kombinált emissziós rendszer, amely forradalmian új technológiájú kezelést biztosít a bőr feszességéért, mind az arcon, mind a test más területein.

Nézd meg a kezelésről készített bemutató videót:

Hogyan működik az ITS Group Rinova Plus Frax gépe

Az ITS Group Rinova Plus Frax Rádiófrekvenciás készüléke kapacitív és/vagy rezisztív energiaátadás elvét használja a biológiai szövetekben: ez azt jelenti, hogy a meghatározott frekvenciákon indukált energia gyors hőmérséklet-emelkedést okoz. Ez a mély és egységes felmelegedés, liftinghatást eredményez a kollagén rostok összehúzódásának köszönhetően, ugyanakkor stimulálja a fibroblasztokat újak létrehozására.

Az ITS csoport frakcionális transzduktorja szakaszosan 6 millió energiahullámot bocsát ki másodpercenként, kisméretű pontok mátrixába frakcionálva. A hőmérsékletet nagyon rövid időre 59-63°C-ra emelik, előidézve így a kollagén rostok teljes denaturálását, amelyek helyére új kollagén rostok termelődnek.

A kis pontokba történő frakcionált kisugárzás meghatározza a kollagén rostok hőhatását, amely azok felületi és mély átrendeződéshez vezet, a bőr fiziológiai újra-texturálását eredményezve. Ennek hatása az arc és a dekoltázs vonalának újradefiniálása, az arcbőr megemelkedése és a szemöldök ívének emelése, a bőr általános feszességének javítása.

További információk a kezelésről

Kezelés előtt érdemes átolvasnod az itt közölt információkat, hogy több ismereted legyen a kezelés menetéről és hatásairól.

KAPCSOLAT

Használd Te is a legfejlettebb technológiát

Küldd el az adataidat az űrlap segítségével, és munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül felkeres a megadott elérhetőségek egyikén.

KAPCSOLAT

Használd Te is a legfejlettebb technológiát

Hívj fel minket vagy írj nekünk e-mailt, ha kérésed van.

0 ezer+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0
SZABADALOM
0 +
KOZMETIKAI PARTNER
0 +
ORVOS SZAKÉRTŐ
VÉLEMÉNYEK

Elégedett ügyfeleink mondták

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

HÍRLEVÉL KEDVEZMÉNYEKKEL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legújabb kedvezményeket!

HELYSZÍNEK

Hol találsz meg minket?

ITS Group bemutatószalon

iratkozz fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!