HÍVJ MINKET :

+36 70 770 7232

ÍRJ NEKÜNK :

iroda@orvos-kozmetika.hu

CÍMÜNK :

Kiskunmajsa, Széchenyi u. 10.

RÓLUNK

Cégünk hitvallása

Hosszas kutatás és számtalan tárgyalás után, megtaláltuk a létező legmagasabb színvonalú orvosi és esztétikai berendezéseket gyártó nagyhatalmat az ITS group-ot.

Hosszútávú együttműködési megállapodást kötöttünk, annak reményében, hogy Önöknek is a legkiválóbb eszközöket tudjuk kínálni. Tesszük ezt úgy, hogy biztosítjuk ügyfeleinknek a magas szintű szakmai hozzáértést, a folyamatos fejlődéssel lépést tartva. Teljeskörű oktatási anyaggal, valamint 24 órás szakmai támogatással állunk ügyfeleink segítségére. Ehhez a legkiválóbb munkatársak segítik a partnereink munkáit, orvosok és profi kozmetikus.

Gyors és megbízható szervízhálózattal tesszük gördülékenyebbé partnereink munkáit. Minden partnerünket marketing segítséggel támogatjuk.

Partnereink top kategóriás testkezelő berendezésekkel, a teljes tudás birtokában, magabiztosan kezdhetik meg már az első naptól kezdve a szépítést. Feltett szándékunk, hogy a magyar esztétikai piacot lenyűgözzük, rendkívüli hatékonysággal sikeressé tegyük az Ön vállalkozását is.

„Testünk, a lelkünk tükre! Lelki komfortunk nagyban befolyásolja egészségi állapotunkat! Orvosként ezért tartom fontosnak támogatni mindazt a technológiát, ami segít számunkra elérni a megfelelő esztétikai hatást. A kriolipolízis a non-invazív (műtétet vagy tűszúrást nem igénylő) kezelések közül az egyik kimagaslóan innovatívnak tartott eljárás. Fájdalom, diszkomfort érzet nélkül segít elérni a jobb megjelenést. Nem igényel helyi- vagy általános érzéstelenítést, és lábadozási időt sem. A zsírsejtek lehűtésével (a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azokat körülvevő szövetek) a zsírsejteket bontja vízzé, zsírsavakká, glicerinné. Ez a folyamat centikben mérhető zsírszövet csökkenést eredményez.”

Dr. Hudoba Edit – orvos munkatárs

Jöjjön el a következő bemutatónkra

Szeretné megismerni megoldásainkat és azt, hogy ezek a termékek hogyan újíthatják meg akár a teljes ügyfélkörét? Küldje el érdeklődését és meghívjuk a következő bemutatónkra!

Elérhetőségünk

A világ összes pontján vannak kozmetológiai partnereink

Európa: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország, Görögország, Portugália, Horvátország, Szerbia, Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Törökország, Litvánia

Ázsia: India, Izrael, Azerbajdzsán, Örményország, Egyesült Arab Emírségek, Libanon, Üzbegisztán

Afrika: Egyiptom,  Szenegál, Mozambik

Amerika: USA, Kanada, Mexikó

Elégedettség

Partnereink 100%-osan elégedettek

Érdeklődés

Meghívjuk a soron következő bemutatónkra, hogy megismerkedjen Ön is a legújabb technológiával.

iratkozz fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!