HÍVJ MINKET :

+36 70 770 7232

ÍRJ NEKÜNK :

iroda@orvos-kozmetika.hu

CÍMÜNK :

Kiskunmajsa, Széchenyi u. 10.

YETI

A valaha volt legfejlettebb Cryolipolízis készülék.
A hűtési folyamat során távolítja el a felesleges zsírsejteket.

A valaha volt legfejlettebb Cryolipolízis kezelés

A Yeti Cryolipolízis készülék mindig is egy rendkívüli eszköz volt a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek csökkentésében és a PEFS (ödéma-fibrotikus pannikulopátia, azaz narancsbőr) nem-invazív módszerekkel történő kezelésében: mostantól egy új korszak kezdődik ebben a technológiában, a Yeti készülék egy magasabb szintre lép, biztonságosabb és hatékonyabb lesz, melyet tanúsítványok is bizonyítanak.

A Yeti Cryolipolízis készülékkel a zsírsejtek 20-30%-ot meghaladó térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.

Nézd meg a kezelésről készített bemutató videót:

A Yeti Cryolipolízis készülék a kontrollált hideg infúzió elvét követi a zsírszövetek eltávolításakor, hatékonyságát az is mutatja, hogy olyan eredményeket hoz, melyek az idő múlásával is állandóak. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, azzal az előnnyel, hogy ez nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a páciens számára.

A Yeti készülék legkisebb alkotórészeit is gondos odafigyeléssel fejlesztették ki azért, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, míg kívülről egy összetéveszthetetlen Made in Italy designt kapott, amely már az első pillantásra feltűnik.

A valaha volt legjobb teljesítményű jeladó

Az új Yeti Cryolipolízis kezelőfejek még hatékonyabbak és eredményesebbek a hűtésben, köszönhetően a forradalmian új belső mechanikának, amely növeli teljesítményüket.
A kezelőfej fő eleme nem korrodáló anyagból (alumínium, magnézium, mangán és szilícium ötvözete) készül, amely növeli a kezelőfej hosszú élettartamát, elkerülve annak progresszív korrózióját, a kezelés során használt fagyásgátló folyadékkal történő érintkezés során.

A Yeti gép eléri a még soha nem látott teljesítményt, könnyedséget és praktikusságot.

A Yeti Cryolipolízis készülék kezelőfejei jelenleg az egyetlenek, amelyek 8 Peltier cellával vannak ellátva (ez 6-tal több, mint a hagyományos kezelőfejekben), ezek az alkotórészek felelősek a hűtésért, és a kezelőfej teljes felületén, 360°-ban vannak elrendezve, hogy teljes egészében lefedjék a kezelni kívánt zsírszöveteket, egyenletesen eloszlatva az ellenőrzött hideg infúziót, és biztosítva az egységes hőmérséklet eloszlást a teljes kezelendő területen.

Ilyen módon az energia optimális módon jut át a zsírszövetbe, elkerülve a hideg égési sérüléseket, és garantálva korábban még nem látott teljesítményt és eredményeket, maximális biztonság mellett.

További információk a kezelésről

Kezelés előtt érdemes átolvasnod az itt közölt információkat, hogy több ismereted legyen a kezelés menetéről és hatásairól.

KAPCSOLAT

Használd Te is a legfejlettebb technológiát

Küldd el az adataidat az űrlap segítségével, és munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül felkeres a megadott elérhetőségek egyikén.

KAPCSOLAT

Használd Te is a legfejlettebb technológiát

Hívj fel minket vagy írj nekünk e-mailt, ha kérésed van.

0 ezer+
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0
SZABADALOM
0 +
KOZMETIKAI PARTNER
0 +
ORVOS SZAKÉRTŐ
VÉLEMÉNYEK

Elégedett ügyfeleink mondták

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

HÍRLEVÉL KEDVEZMÉNYEKKEL

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd a legújabb kedvezményeket!

HELYSZÍNEK

Hol találsz meg minket?

ITS Group bemutatószalon

iratkozz fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!